Pentru micul dejun mă gândesc mereu la tot felul de rețete simple și rapide pentru că vă spun sincer, nu sunt o persoană foarte activă dimineața.

Îmi place să prepar totul rapid sau să am ceva pregătit de seara.

Dar această rețetă este ușoară și se pregătește repede, cum îmi place mie.

Ingredientele:

  • 1 cană de făină de migdale
  • 1 lingură de făină de cocos
  • 2 linguri de miere sau eritrit sau îndulcitorul preferat
  • 4 ouă
  • 4 linguri de ghee
  • 1/4 de cană de lapte de alune de pădure (puteți folosi orice alt fel de lapte preferați)
  • puțin ulei de cocos pentru prăjit

Se pun toate ingredientele într-un bol și se amestecă manual cu un tel. Se ia cu un polonic câte o porție și se coc pe rând în tigaia încinsă cu ulei de cocos.

Noi le servim cu gem de casă sau cu fructe proaspete.