Vă mulţumim pentru interesul dumneavoastră pentru o consultaţie cu Daniela.

Daniela este terapeut autorizat de terapii complementare, nutriție, diete, stil de viață şi nutriționist specializat în Dieta Carbohidraților Specifici. După diagnosticarea cu autism a băiețelului său, Daniela și-a dedicat tot timpul studiind metode alternative de tratament și ajutând multe persoane să își depășească problemele de sănătate implementând această dietă. Pe lângă rezultatele extraordinare obținute cu propriul său copil, Daniela a adus rezultate minunate în viața multor persoane – despre câteva dintre ele puteți citi aici.

 

Daniela oferă consultație telefonică și online.

Consultația inițială durează aproximativ o oră și include evaluarea stării de sănătate, evaluarea istoricului condiției pentru care doriți să găsiți o soluție, sugestii de analize, teste, suplimente și un meniu introductiv pentru Dieta Carbohidraților Specifici fără Lactate pentru două săptămâni, cu rețetele și lista de cumpărături incluse.

Consultația follow-up durează aproximativ 30 de minute și constă în eventuale modificări în tratament.

Programările au loc de luni până vineri, între orele 10.30 și 17.30, ora României. Veți fi contactați pe e-mail pentru confirmarea orei exacte.

 

Vă rugăm să alegeți pachetul potrivit pentru Dumneavoastră:

Din octombrie 2016 Daniela a început colaborarea cu doctorul Kendal Stewart, specialist cu renume mondial în biochimie, neuroimunologie și neuro-otologie, fondator al NeuroSensory Centers of America, Inc. (NSCA). În urma a peste 10 de ani de cercetare, doctorul Stewart a format un protocol de tratament care se bazează pe un test genetic specific. Acest protocol vine în ajutorul tuturor celor care doresc să își îmbunătățească starea de sănătate și mai ales celor care suferă de următoarele condiții:

Autism

Mutații genetice

Ameţeală

Anormalități vizuale

Migrene / Dureri de cap

Sindromul post-comoție

Dificultăți de învățare

ADD / ADHD

Dislexia / Disgrafia

Scleroză multiplă

Fibromialgia

Sindroamele durerii cronice

Boala Alzheimer

Tulburări mitocondriale

Pentru a afla mai multe despre Testare ADN Genomix Nutrition intrați AICI.