Daniela este terapeut autorizat de terapii complementare, nutriție, diete, stil de viață şi nutriționist specializat în Dieta Carbohidraților Specifici. După diagnosticarea cu autism a băiețelului său, Daniela și-a dedicat tot timpul studiind metode alternative de tratament și ajutând multe persoane să își depășească problemele de sănătate implementând această dietă. Pe lângă rezultatele extraordinare obținute cu propriul său copil, Daniela a adus rezultate minunate în viața multor persoane – despre câteva dintre ele puteți citi aici.

 

Daniela oferă consultație telefonică și online.

 

Consultația inițială durează aproximativ o oră și include evaluarea stării de sănătate, evaluarea istoricului condiției pentru care doriți să găsiți o soluție, sugestii de analize, teste, suplimente și un meniu introductiv pentru Dieta Carbohidraților Specifici fără Lactate pentru două săptămâni, cu rețetele și lista de cumpărături incluse.

Consultația follow-up durează aproximativ 30 de minute și constă în eventuale modificări în tratament.

Programările au loc de luni până vineri, între orele 10.30 și 17.30, ora României. Veți fi contactați pe e-mail pentru confirmarea orei exacte.

 

Vă rugăm să alegeți pachetul potrivit pentru Dumneavoastră.