Aceasta este una dintre reţetele noastre preferate pentru cină şi se prepară extrem de uşor şi rapid.
Dacă doriţi aflaţi cum puteţi face spaghetele din dovlecel puteţi citiţi aici.
Pentru sosul carbonara aveţi nevoie de următoarele:

Câteva
felii de bacon, tăiate mărunt
O ceapă albă, tăiată mărunt
2-3 căţei de usturoi, tăiaţi mărunt
½ cană smântână de caju
¼ cană drojdie inactivă
Sare şi piper după gust

Se
căleşte ceapa până devine sticloasă şi apoi se adaugă baconul şi usturoiul. Se gătesc împreună încă vreo 5 minute după care se adaugă smântâna, drojdia, sarea şi piperul. Se lasă încă 2 minute pe foc după care se stinge focul. Se adaugă spaghetele din dovlecel şi se amestecă bine împreună cu sosul.

Se consumă imediat.

_DSC8044