Daniela Man este terapeut autorizat de terapii complementare, nutriție, diete, stil de viață, autor de carte, blogger şi nutriționist specializat în Dieta Carbohidraților Specifici.

După diagnosticarea cu autism a băiețelului său, Daniela și-a dedicat tot timpul studiind metode alternative de tratament și a reușit performanța de a-și ajuta propriul copil să depășească starea sa gravă de sănătate și să își redobândească limbajul prin implemenatarea acestei diete specifice și prin diferite terapii complementare.

Pe lângă rezultatele extraordinare obținute cu propriul său copil, Daniela a adus rezultate minunate în viața multor persoane.

Din octombrie 2016 Daniela a început colaborarea cu doctorul Kendal Stewart, specialist cu renume mondial în biochimie, neuroimunologie și neuro-otologie, fondator al NeuroSensory Centers of America, Inc. (NSCA) și imediat după accea a format o echipă  cu medici cunoscuți în toată lumea și cercetători în biologie moleculară în tratarea diverselor condiții imune și a autismului, cum ar fi doctorul William Shaw din SUA, doctorul Nicola Antonucci și biochimistul Dario Siniscalco de la Centrul Biomedical de Cercetare si Tratare a Autismului din Bari, doctorița Maria Vakanska din Bulgaria și doctorița și omul de știința Tatjana Mijatovic din Belgia.

Totodată, Daniela a înfiinţat asociaţia Generația Salvată prin intermediul căreia îşi doreşte să adune pârghiile necesare familiilor care au nevoie de sprijin în lupta lor cu efectele tulburărilor din spectrul autist.

Daniela crede cu tărie că există în fiecare dintre noi posibilitatea unei transformări magice și citatul său preferat este: “Nu există nimic într-o omidă care să-ţi spună că va deveni un fluture”.

Puteți afla mai multe din povestea noastră vizionând filmul de mai jos: