Programe

Regenerare intestinală totală

Un program digital complet pentru regenerarea intestinului în caz de inflamație, disbioză sau permeabilitate intestinală cu ajutorul implementării Dietei Carbohidraților Specifici fără Lactate.

Pentru toate persoanele diagnosticate cu boala celiacă, boala Crohn, colită ulcerativă, sindromul colonului iritabil, boli autoimune, pentru cei cu intoleranţe sau alergii la gluten, cazeină sau lactoză, persoanele cu autism sau cu simptome ADHD, cele care suferă de demenţă sau Alzheimer sau pur şi simplu toate persoanelor care doresc să adopte o dietă săracă în carbohidraţi complecşi.

7 zile de detoxifiere

Un program digital pentru detoxifierea corpului, minții, sufletului și a mediului în care trăim în 7 zile.

Pentru toate persoanele care simt nevoia unei schimbări, care conștientizează un blocaj la nivel fizic, emoțional sau mental și pentru oricine dorește o întinerire a corpului și o împrospătare a mediului în care trăiește.

Acest program este o călătorie interioară în care aprofundăm împreună pașii necesari unei vieți sănătoase, semnificative și plină de pace și de bucurie.

Curs gratuit de introducere în DCS-FL

Este un program digital gratuit și introductiv, în care regăsești principiile științifice din spatele acestei diete și pașii de baza pentru implementarea sa.

Programul se adresează tuturor celor care pot beneficia de pe urma Dietei Carbohidraţilor Specifici-Fără Lactate, persoanele cu autism, cu simptome ADHD, cu boala celiacă, boala Crohn, colita ulcerativă, cei care suferă de sindromul colonului iritabil, de boli autoimune, cei cu intoleranţe sau alergii la gluten, cazeină sau lactoză, persoane care suferă de demenţă sau Alzheimer sau pur şi simplu tuturor persoanelor care doresc să adopte o dietă săracă în carbohidraţi complecşi.

Uleiuri esențiale pentru începători - curs gratuit

Uleiurile esențiale au fost folosite încă din vremuri biblice și erau considerate cele mai de preț daruri. De fapt, cei trei magi au dus cadou micului Isus, uleiuri esențiale de smirnă și tămâie. Azi știm că aceste uleiuri au proprietăți antiinfecțioase, antiinflamatorii, antiseptice și sunt extrem de aromate. Care putea fi, la vremea aceea, cel mai de preț dar pentru un nou născut și familia sa?

Acest program digital gratuit este pentru toate persoanele care doresc să înlocuiască diverse chimicale sau produse sintetice cu variante naturale, care vor să afle mai multe despre aceste daruri minunate ale naturii și în special pentru mamele care caută diverse căi naturale de îngrijirea a propriului cămin sau a celor dragi.