Testarea nutrigenomică este o tehnologie de ultimă oră, inovatoare, menită să elimine decalajul dintre genetica modernă și nutriție, iar Genomix Nutrition este încântat să se afle în fruntea furnizorilor de testare nutrigenomică. Genomix Nutrition şi-a început serviciul de testare nutrigenomică al ADN pentru a oferi profesioniştilor din domeniul medical instrumentele necesare pentru a recomanda în siguranţă suplimentele nutriţionale pentru pacienţii lor. Testarea și analiza noastră genomică permite recomandări nutriționale personalizate bazate pe date pentru fiecare pacient. Înarmați cu informații, pacienții noștri sunt mai bine pregătiți pentru a-și atinge obiectivele nutriționale.

Ce este nutrigenomica?

Testarea nutrigenomică (NGx) este practica utilizării marker-ilor genetici pentru a determina nevoile metabolice unice ale pacientului. Mulți oameni iau suplimente și vitamine în speranța de a-și îmbunătăți nutriția. Cu toate acestea, majoritatea nu au cunoștințe specifice sau nu au o bază științifică pentru nevoile lor nutriționale și, prin urmare, ajung să irosească bani pe suplimente cu un beneficiu mic sau inexistent. Testarea genetică personalizată rezolvă această problemă oferindu-le pacienților o evidență concretă, ţintită, bazată pe dovezi, a nevoilor lor nutriționale specifice. Serviciile nutrigenomice sunt absolut sigure și complet neinvazive, necesitând doar un tampon pentru obraz pentru un eșantion funcțional. La Genomix Nutrition testăm variante genetice (adică polimorfisme sau SNP) în căile metabolice critice care afectează nevoile dietetice ale unui pacient. Cu ajutorul raportului nostru complet, personalizat, putem consilia pacienții cu privire la cel mai bun mod de acțiune pentru regimul lor alimentar.

Zone ale testărilor noastre nutrigenomice

La Genomix, testăm 6 zone cheie pentru polimorfisme genetice: metilarea, mitocondria, funcția neurotransmițătorilor, potențialul inflamator, detoxifierea și precauțiile pentru sănătate.

Putem testa fie 26 sau 55 de gene pentru polimorfisme uninucleotidice, sau SNP. Prin fiecare zonă de testare, evaluăm punctele forte, slăbiciunile și idiosincraziile genetice ale fiecărui individ. Odată ce am testat aceste zone, avem ceea ce trebuie pentru a sugera suplimentele nutritive necesare pentru fiecare polimorfism particular.

Genomix Nutrition se mândrește cu introducerea celui mai cuprinzător test nutrigenomic disponibil pentru a valida nevoile specifice de nutriție ale dumneavoastră, pentru a vă furniza măsuri importante de sănătate.

Despre testarea ADN-ului:

La Genomix Nutrition, accentul se pune pe cele 55 de variante genetice (polimorfisme sau SNP), despre care cercetările au demonstrat că au un impact semnificativ asupra căilor metabolice ale organismului, ceea ce înseamnă că participă la absorbția și metabolismul nutrienților, mecanismele de detoxifiere, funcționarea sistemului imunitar și o tendință spre anumite boli și probleme de sănătate.

Fiecare test nutrigenomic Genomix Nutrition analizează până la 55 de gene selectate de experții noștri și oferă recomandări nutriționale și informații despre sănătate bazate pe validarea științifică a nevoilor specifice ale pacientului în aceste zone cheie:

Metilarea | Prelucrarea neurotransmițătorilor | Funcția mitocondrială  | Detoxifierea | Potențialul inflamator | Precauții pentru sănătate

Fiecare raport nutrigenomic vă va oferi următoarele informații:

  • Evaluarea a 26 sau 55 de gene pentru SNP (polimorfisme uninucleotidice) în zone cheie necesare pentru o sănătate optimă
  • Definiții clinice de către experții noștri cu privire la ceea ce înseamnă fiecare SNP pentru dumneavoastră și pentru sănătatea dumneavoastră
  • Nutrienții recomandați și supravegherea nutrițională cu privire la modul de depășire a slăbiciunilor dvs. genetice (SNP)
  • Recomandări privind produsele nutritive create de specialiștii noștri pentru aceste SNP-uri genetice specifice
  • Precauții cheie pentru sănătate și referințe științifice pentru fiecare SNP din revistele medicale de specialitate și articole de cercetare

De ce aveți nevoie de testare nutrigenomică?

Variantele genetice sunt mai frecvente decât ne dăm seama

  • Peste 75% din toți pacienții prezintă deficiențe genetice semnificative (SNP) în cele mai importante căi metabolice nutriționale.
  • Milioane de pacienți își cheltuiesc veniturile valoroase pe suplimente nutritive fără cunoștințe sau dovezi științifice privind nevoia sau beneficiile nutriționale.
  • Fără validarea genetică a funcției enzimatice, multe suplimente nu sunt livrate eficient la nivel celular, prin urmare, pacientul poate pierde timp și bani cu ingrediente nutriționale care nu au niciun beneficiu.

Doar pentru că un pacient are un (+ / +) sau chiar un (+ / -), nu înseamnă că are sau va avea o boală. Înseamnă doar că are o predispoziție pentru o afecțiune, dacă se expune mediului potrivit ar putea iniția expresia genetică. Un SNP genomic este ca o fisură în fundația unui pod. … Ce se întâmplă dacă am putea întări crăpăturile și am reușit să îndrumăm pacienții despre cum să procedeze în acest sens? Dacă știm unde se află fisurile în fundația noastră, acest lucru ne poate spune unde să nu punem cea mai mare presiune.

De ce să alegeți platforma de testare Genomix Nutrition?

Există mulți furnizori de testare ADN pe piață, dar diferă considerabil în ceea ce privește metodele, nivelul de expertiză, prezentarea rezultatelor și informațiile utile furnizorului și pacientului. Ceea ce doresc furnizorii medicali este o modalitate precisă de a analiza nevoia specifică a fiecărui pacient. În plus, cunoașterea insuficientă a recomandării nutriționale adecvate pentru SNP anormal poate duce la rezultate costisitoare și ineficiente pentru dumneavoastră.

Serviciul nostru personalizat de testare nutrigenomică este o soluție completă pentru recomandări nutriționale mai sigure și mai bine direcționate pentru fiecare pacient.