Atunci când un pacient îşi consultă furnizorul de servicii medicale, de obicei spune ce simptome are pentru a-și ajuta furnizorul să determine problema. Din păcate, nu fiecare set de simptome se corelează clar cu o problemă ușor de diagnosticat.

Ce face, de obicei, un medic în acest moment?

Dispune efectuarea de analize.

Recomandăm ca fiecare medic să utilizeze teste genetice funcționale atunci când încearcă să diagnosticheze un pacient. Acest lucru permite o mai bună înțelegere a ceea ce se întâmplă la nivel genetic.

Testarea genetică funcțională

Testarea genetică a stării de sănătate examinează genele unui pacient, analizând sănătatea genelor și SNP-urile. Atunci când sunt puse la dispoziție teste genetice pentru problemele de sănătate, nu este neobișnuit să se întâlnească mutații, dar anumite mutații sunt legate de creșterea probabilității de a dezvolta anumite boli. Prin identificarea aspectelor legate de sănătatea genetică, medicii pot avansa cu tratamente care funcționează.

Genomix Nutrition este aici pentru a ajuta

Atunci când experții noștri au observat că pacienții se chinuie să afle cauza simptomelor pe care le au, au știut că testarea genetică funcțională ar putea ajuta la descoperirea răspunsurilor. Abordarea personalizată a Genomix Nutrition pentru sănătate și nutriție prin testarea genetică a stării de sănătate oferă o perspectivă asupra bolilor, ajută la stabilirea un diagnostic și prevenirea problemelor recurente.

Testarea genetică pentru problemele și tulburările autoimune

Sistemul imunitar are rolul de a proteja organismul de boli. Îl apără atacând celulele pe care le înțelege că lezează corpul. Din păcate, pentru un număr estimat de 50 de milioane de americani afectați, sistemul imunitar poate interpreta celulele sănătoase ca fiind dăunătoare și poate începe să le atace. Acest lucru poate determina o creștere anormală a organelor sau poate chiar distruge țesuturile organelor sănătoase. Din moment ce există 80 de tipuri diferite de boli autoimune, mulți se luptă pentru a obține un diagnostic. Deoarece nu există niciun remediu pentru tulburările autoimune, cei care sunt diagnosticați se chinuie să găsească metode de reducere a simptomelor și de evitare a declanșatorilor. Cu testarea genetică pentru tulburări autoimune, Genomix Nutrition este capabil sa alerteze persoanele vulnerabile la tulburări autoimune, să ajute la probleme nutriţionale specifice şi să recomande ce dietă şi / sau supliment poate contribui la reducerea simptomelor printr-o introspecție genetică.

Alertarea celor cu o predispoziție genetică pentru tulburările autoimune

Oamenii de știință au descoperit că genetica joacă un rol cheie în tulburările autoimune. Deși aceste boli pot fi transmise de la părinte la copil, aceasta nu înseamnă neapărat că copilul unui părinte care suferă de o tulburare autoimună o va avea și el. Deci, cum afli dacă vei avea și tu această boală?

Testarea genetică pentru prevenirea tulburărilor autoimune

Testarea noastră genetică pentru tulburări autoimune vă examinează genele pentru SNP-uri și observă dacă sunt asociate cu anumite afecțiuni autoimune. Deși raportul dvs. poate arăta un SNP asociat tulburărilor autoimune, aceasta nu înseamnă că aveți tulburarea. Poate indica doar o problemă imună care poate deveni o tulburare autoimună. Testarea genetică a tulburărilor autoimune le modifică pe acelea predispuse, dar ajută și nutrițional prin recomandări privind dieta și suplimentele.

Viața cu tulburări autoimune – Modul în care dieta și suplimentele pot ajuta

Deși nu există cure pentru tulburările autoimune, se crede că un stil de viață sănătos și suplimentele potrivite pot ajuta. Secțiunea de analiză a testului nostru ADN cu 55 gene pentru tulburări autoimune include o listă de precauții pentru sănătate, alimente și suplimente de evitat și un plan de dietă și suplimente care poate ajuta la reducerea simptomelor și evitarea declanșatorilor.

A trăi cu o tulburare autoimună este dificil, însă găsirea unei calități superioare a vieții este posibilă.