Un program digital gratuit

Uleiurile esențiale sunt uleiuri foarte concentrate, care au o aromă puternică.

Uleiurile esențiale sunt extrase direct din scoarța, floarea, fructele, frunzele, semințele sau rădăcina unei plante sau copac și doar o picătură poate avea beneficii puternice pentru sănătate.

Uleiurile esențiale sunt compuse din molecule foarte mici care pot pătrunde cu ușurință celulele corpului, iar unii compuși din uleiurile esențiale pot chiar să traverseze bariera sânge-creier fiind absorbite ușor și rapid.

Uleiurile au fost folosite de marile civilizații antice atât în cosmetice, parfumuri, cât și în scopuri medicinale sau chiar în ritualurile spirituale. În primul război Mondial au fost folosite pentru a ajută soldații răniți, după ce chimistul francez René-Maurice Gattefossé a folosit ulei de lavandă pentru a vindecă o arsură pe mână și a studiat beneficiile incredibile ale acestui ulei.

Azi, știința aromoterapiei este cunoscută și folosită în întreagă lume. Deși nu putem menționa că această știință tratează vreo boală, ea cu siguranță este folosită în tratarea multor simptome, înlocuind medicamentele sintetice, este folosită în produsele cosmetice, de îngrijire a corpului, a casei, în diverse produse pentru relaxarea sau stimularea simțurilor, cum ar fi lumânările sau parfumurile.

Acest program digital gratuit își propune să te ajute să cunoști principiile de baza ale aromaterapiei și modurile prin care poți introduce diverse uleiuri esențiale în activitățile zilnice.

Ce vei învăța din acest program:

Ce sunt uleiurile esențiale

Care sunt principiile științifice care stau la baza utilizării lor

        în toată lumea

Ce înseamnă aromaterapia

Care sunt uleiurile de baza și utilizările lor

       Bonus 1 – ebook uleiuri vindecătoare

       Bonus 2 – ebook rețete pentru uz în îngrijirea casei

Testimoniale