Despre Daniela

Daniela Man este terapeut autorizat de terapii alternative și complementare, nutriționist specializat în Dieta Carbohidraților Specifici, life coach, autor de carte și blogger.

După diagnosticarea cu autism a băiețelului său, Daniela și-a dedicat întreaga viață studiind metode alternative de tratament și a reușit performanța de a-și ajuta propriul copil să depășească starea sa gravă de sănătate și să își redobândească limbajul prin implementarea acestei diete specifice și prin diferite terapii complementare.

Pe lângă rezultatele extraordinare obținute cu propriul său copil, Daniela a adus rezultate minunate în viața multor persoane.

Datorită călătoriei pentru recuperarea sănătății lui Alexandru, Daniela a început diverse colaborări cu medici și cercetători la nivel mondial, aducând toate aceste cunoștințe în acest blog, în cărțile și în programele sale. Învățând continuu multe lucruri noi și fiind solicitată pentru diverse afecțiuni, Daniela aduce o abordare holistică, în care corpul, mintea și sufletul au nevoie în egală măsură de hrană și echilibru.

Totodată, Daniela a înfiinţat asociaţia Generația Salvată prin intermediul căreia îşi doreşte să adune pârghiile necesare familiilor care au nevoie de sprijin în lupta lor cu efectele tulburărilor din spectrul autist prin conferințe internaționale și intervenții biomedicale.

Atunci când nu este un avocat al autismului, al unei vieți sănătoase și prospere, Daniela petrece mult timp în natură, împreună cu familia sa, fotografiind diverse aspecte ale lumii, colecționând pietre, cristale și scoici sau grădinărind cu multă plăcere.

Viața sa și a familiei sale se desfășoară între România și Malta, unde Daniela se regăsește acasă, în egală măsură.

Daniela crede cu tărie că există în fiecare dintre noi posibilitatea unei transformări magice, chiar dacă uneori lucrurile par foarte clar definite, iar citatul său preferat este: “Nu există nimic într-o omidă care să-ţi spună că va deveni un fluture”. 🦋