Evenimente

Conferința
2018

Pentru prima dată în România a avut loc un eveniment de care au beneficiat atât însoțitorii persoanelor care suferă de autism cât și medici, terapeuți și alte cadre medicale. Această conferință își propune informarea asupra celor mai recente studii științifice și a celor mai benefice protocoale de tratarea a autismului prin metode biomedicale.

Invitații acestei conferințe sunt oameni de renume mondial, cu experiență îndelungată în domeniu, care au reușit performanțe remarcabile și care au îmbunătățit viața a mii de familii din întreaga lume.

Conferința
2019

Aflați care sunt protocoalele bio medicale folosite cu success în tratarea autismului și ajutați-vă copilul să prospere!

Dacă în anii ’70 autismul era ceva aproape necunoscut, în ultimii 10 ani s-a observat un număr îngrijorător de mare al cazurilor de autism. În ultimii 2 ani statisticile CDC arată o creștere alarmantă cu 15% în SUA, unde în prezent 1 din 59 de copii este diagnosticat cu autism.

În România s-a ajuns la 1 din 51 de copii diagnosticat cu autism. Și cazurile sunt în creștere, la nivel mondial. Cele mai sumbre estimări avertizează că până în 2025 în SUA 1 din 2 copii vor suferi de autism.