Prima Conferință Internațională de Cercetare și Tratare a Autismului prin Metode Biomedicale

Aflați care sunt protocoalele bio medicale folosite cu success în tratarea autismului și ajutați-vă copilul să prospere!

Pentru prima dată în România are loc un eveniment de care pot beneficia atât însoțitorii persoanelor care suferă de autism cât și medici, terapeuți și alte cadre medicale. Această conferință își propune informarea asupra celor mai recente studii științifice și a celor mai benefice protocoale de tratarea a autismului prin metode biomedicale.

Invitații acestei conferințe sunt oameni de renume mondial, cu experiență îndelungată în domeniu, care au reușit performanțe remarcabile și care au îmbunătățit viața a mii de familii din întreaga lume.

Evenimentul are loc pe data de 24 și 25 martie, la hotelul West City din Cluj-Napoca, România.

Conferința durează două zile și se desfășoară între orele 9 și 20, cu o pauză de masă în jurul orei 14.

Prețul unui bilet este de 240 de lei. Pentru înscrieri vă rugăm să trimiteți un email la corina.acasaladaniela@gmail.com

Puteți citi mai multe despre invitații acestei conferințe și despre programul detailat în rândurile de mai jos.

Programul conferinței

descarcă program conferință

Sâmbătă, 24 martie

9.00-9.30 Primirea invitaților

9.30-10.00 Introducere

10.00 Doctor Dario Siniscalco

Modificări moleculare și celulare in autism: alterări ale circuitelor sistem imunitar-intestin-creier.

11.30-12.30 Daniela Man

Dieta Carbohidraților Specifici fără Lactate în tratarea autismului

12.30-13.15 Doctorul Nicola Antonucci

Autismul ca inflamația creierului: ultimele noutăți in tratarea autismului.

13.15-14.30 Doctorul Nicola Antonucci

Autismul ca boală a mediului: Noi perspective pentru terapie

14.30-15.30 Pauza de masă

15.30-16.30 Doctorul Heinz Reinwald

Soluții avansate în tratarea autismului: Protocolul Rerum®

16.30-17.30 Doctorul Marco Ruggiero

Dilatarea Relativă a Timpului și Împletirea Quantică Biologică în relație cu Autismul

17.30-18.30 Doctorul William Shaw

Disbioza si mucegaiul, cauze ale autismului

18.30-20.00 Sesiune de întrebări și răspunsuri.

descarcă speakeri

Duminică, 25 martie

9.00-9.30 Primirea invitaților

9.30-10.30 Doctorul William Shaw

Compuși chimici toxici nemetalici în autism

10.30-11.30 Doctorul William Shaw

Sensibilitățile alimentare, în special la grâu și lapte, cauze ale autismului

11.30-12.30 Doctorul Heinz Reinwald

Dieta Ketogenică simplificată- restaurarea ecosistemului intestinal al copilului și păstrarea echilibrului acestuia

12.30-13.45 Doctor Haldor Holesch

Metode biofizice pentru tratarea alergiilor alimentare, a sensibilităților alimentare și pentru detoxifierea organismului (de substanțe chimice, metale grele, etc.)

13.45-14.30 Pauza de masă

14.30-15.30 Doctorul William Shaw

Colesterolul și deficitul de litiu, cauze ale autismului.

15.30-16.30 Brad Mullens

Tratarea autismului prin depășirea slăbiciunilor genetice

16.30-17.30 Doctor Usman Singh

Infecții cronice: PANDAS/PANS și conexiunea creier intestine

17.30-18.30

Sesiune de întrebări și răspunsuri. Testimoniale ale părinților care au recuperat copiii din autism cu pierderea definitivă a diagnosticului.

18.30-20.00

Sesiune de întrebări și răspunsuri. Discuții particulare cu invitații conferinței la o cafea sau la un ceai.

Daniela Man este autor de carte, blogger, terapeut autorizat de terapii complementare, nutriție, diete, stil de viață, membru al Uniunii Practicienilor de Medicină Complementară și Alternativă din România şi nutriționist specializat în Dieta Carbohidraților Specifici

După diagnosticarea cu autism a băiețelului său, Daniela și-a dedicat tot timpul studiind metode alternative de tratament și a reușit performanța de a-și ajuta propriul copil să depășească starea sa gravă de sănătate și să își redobândească limbajul prin implemenatarea acestei diete specifice și prin diferite terapii complementare. Pe lângă rezultatele extraordinare obținute cu propriul său copil, Daniela a adus rezultate minunate în viața multor persoane, rezultate pe care le puteti citi pe blogul său personal www.acasaladaniela.ro   și azi consiliază mame din lumea întreagă. A publicat o carte de implementare a Dietei Carbohidraților Specifici care conține, pe lângă explicațiile științifice aplicații practice  și reţete create special pentru copiii diagnosticaţi cu TSA dar și pentru cei care suferă de diverse boli autoimune și sprijină deja multe familii în lupta lor pentru o viaţă decentă. Din octombrie 2016 Daniela a început colaborarea cu doctorul Kendal Stewart, specialist cu renume mondial în biochimie, neuroimunologie și neuro-otologie, fondator al NeuroSensory Centers of America, Inc. (NSCA).

Totodată, Daniela a înfiinţat asociaţia Generația Salvată prin intermediul căreia îşi doreşte să adune pârghiile necesare familiilor care au nevoie de sprijin în lupta lor cu efectele tulburărilor din spectrul autist.

Doctorul Marco Ruggiero s-a născut în 1956 la Florenţa, Italia. A absolvit Facultatea de Medicină în 1980. Are un doctorat în biologie moleculară și o specializare în diagnostic radiologic. A fost înrolat în armată ca medic. În perioada 1984-1986 a lucrat la Laboratorul de Biologie Celulară și Moleculară din Burroughs Wellcome Co, unde a publicat o lucrare în PNAS sponsorizată de laureatul premiului Nobel Sir John Vane. A lucrat la Institutul Național al Cancerului din cadrul Institutului Național de Sănătate din Bethesda, MD, unde a efectuat cercetări privind oncogenele și transducția semnalului. S-a întors în Italia ca profesor de biologie moleculară la Universitatea din Florența unde a rămas până când s-a pensionat în 2014. În 2015 s-a mutat în Arizona.

Împreună cu soția sa, Dr. Stefania Pacini, este inventatorul iaurtului probiotic „Bravo” și al derivatelor sale. Marco Ruggiero a inventat „Rerum”, un factor puternic, non-proteic de activare macrofagă (MAF), și a creat protocolul Ruggiero-Klinghardt. În 2017, Marco Ruggiero a elaborat o metodă pentru a îmbunătăți eficacitatea vaccinurilor ADN și a avut în vedere conceptele de dilatare temporală relativistă și împletirea cuantică biologică în ceea ce privește cancerul, autismul și afecțiunile cronice.

Potrivit unei lucrări publicate în 2017, „când vom încetini trecerea timpului la nivelul ADN-ului, tot ce are legătură cu medicamentele va fi revoluționat. Celulele vor avea timp să repare daunele la genom și epigenom, bolile vor fi vindecate din interior înainte de a se manifesta, iar oamenii vor avea dreptul să trăiască fără să îmbătrânească”(J Neurol Stroke, 2017 7 (7): 00263. DOI: 10.15406 / jnsk.2017.07.00263).

Doctorul Haldor Holesch este un specialist in medicina biofizica si a dezvoltat un sistem de diagnosticare biofizica non invaziva, bazat pe principii integrative.

Pe baza teoriei dr-lui Raymond Royal Rife, conform caruia fiecare celula are propria frecventa vibrationala, unica,  dr. Haldor Holesch a imbunatatit metoda non invaziva prin care se abordeaza direct cauza manifestarilor bolii si nu actioneaza doar la nivel de simptom. Identificarea dezechilibrelor,a disfunctiilor aparute in organism si a cauzelor bolilor, se realizeaza prin depistarea unor frecvente ale tesutului / sistemului uman afectat de boala, ale agentilor patogeni (bacterii, virusi), intoxicatiilor,  alergiilor si intolerantelor alimentare, dar si prin depistarea frecventelor asociate celulelor sanatoase.

Dr. Haldor Holesch a completat softul initial al aparatului de diagnosticare, in peste 27 de ani de experienta, cu peste 30.000 de valori ale frecventelor care sunt testate individual prin Evaluarea biofizica manuala, si imbunatateste in permanenta aceasta baza de date. Este profesorul coordonator al echipei de specialisti a Centrului de sanatate si medicina integrativa Transilvania Healing Centre, în cadrul caruia, sub indrumarea sa activa, se practica aceasta metoda completa de evaluare biofizica.

Brad Mullens este Manager de Clienți și Trainer Corporativ pentru Genomix Nutrition. El îl asistă pe doctorul Kendal Stewart în clinică și organizează toate sesiunile de pregătire pentru toți furnizorii de testare genetică din întreaga lume. Brad este căsătorit, are patru copii și locuiește în Austin, Texas.

Doctorul William Shaw a primit titlul de doctor în biochimie și fiziologie umană de la Universitatea de Medicină din Carolina de Sud și este acreditat în chimie clinică și toxicologie. Dr. Shaw a condus departamente de mari dimensiuni de endocrinologie, biochimie nutrițională, toxicologie și imunologie în cadrul Centrului pentru Prevenirea și Controlul Bolilor (CDC) și Laboratoarele Smith Kline. În calitate de director al Laboratorului Great Plains, Inc. din Lenexa, Kansas, s-a specializat în furnizarea de instrumente de diagnostic și tratament pentru tulburările de sănătate mintală, tulburările mitocondriale, bolile neurologice, problemele cronice de sănătate și bolile imune.

Doctorul Heinz Reinwald este un specialist cu experiență în medicina alternativă și și-a dezvoltat propriul program metabolic. Este directorul general al societății de asistență medicală dr. Reinwald, conduce o clinică în Nürnberg, Germania, și este autorul a numeroase cărți și articole, precum și fondatorul și directorul academiei Dr. Reinwald & Partner pentru cercetare, congrese și formare în terapii noi, în special cancer și tulburări neurologice. De asemenea, lucrează ca conferenţiar internațional cu privire la toate aspectele pe teme de sănătate și nutriție ca tratament adjuvant pentru bolile cronice. Orientarea practicii profesionale și a cercetării sale se referă în primul rând la terapia biologică anti-tumorală, tulburările neurologice cum ar fi TSA și DA și imunoterapia, precum și aspecte din medicina nutrițională.

Doctorul Dario Siniscalco este biochimist în cadrul Departamentului de Medicină Experimentală al Universității din Campania, Italia. A absolvit Facultatea de Chimie din cadrul Universității din Napoli „Federico II” în anul 2000 și a obținut titlul de doctor în Științe Farmacologice de la Universitatea din Napoli în anul 2004. A finalizat bursa în domeniul neuropatologiei la Universitatea din Alabama, Birmingham, Statele Unite ale Americii, înainte de a se alătura echipei Universității din Napoli în 2006. Este membru al următoarelor societăți științifice: Ordinul Chimiştilor din Campania, Consiliul Național de Chimie, Cercetarea celulelor stem, Italia, Asociația Internațională de Neurorestauratologie, Asociația Europeană pentru Științele Chimice și Moleculare, Societatea Italiană de Farmacologie, Grupul de Cercetare a Morții Celulare – Universitatea din Alabama, Birmingham, Statele Unite ale Americii.

În anul 2010 a înființat în colaborare cu dr. Nicola Antonucci un grup de cercetare pentru studiul modificărilor celulare și moleculare în tulburările de spectru autist. Autor sau coautor a 80 de lucrări științifice evaluate inter pares și 10 capitole de carte. Lucrările sale au fost până în prezent de 1734 de ori (h-index 26). A prezentat 95 de comunicări / rezumate la conferințe naționale și internaționale. Este membru al consiliului redacțional și recenzor la peste 40 de reviste internaționale.

Principalele sale interese de cercetare: expresia genelor și reglarea moleculară în tulburările de spectru autist; utilizarea celulelor stem ca instrument terapeutic în autism; rolul activării macrofagului în autism. Alte interese de cercetare: terapia cu celule stem pentru recuperarea neuronală; studierea apoptozei neuronale. Rolul familiei bcl-2, al caspazelor și al genelor regulatoare al ciclului celular.

A fost numit în funcția de redactor-șef al revistei internaționale cu evaluare inter pares Autism OpenAccess, grupul Omics.

Lista completă a publicațiilor este disponibilă aici: http://orcid.org/0000-0002-3779-2596

Doctorul Nicola Antonucci a obținut o specializare în psihiatrie la Universitatea din Bari, Italia în 2005. Fiica lui a fost diagnosticată cu o tulburare de spectru autist (TSA) în 2006. Acesta a fost momentul când și-a început pregătirea în domeniul tratamentului biomedical pentru TSA, utilizând sprijinul și îndrumarea Institutului de Cercetare a Autismului din San Diego. În prezent, este director al „Centrului Biomedical pentru Cercetarea și Tratamentul Autismului” din Italia și deține mai multe clinici în diverse locații din Europa. În 2010, a colaborat cu Dr. Dario Siniscalco (Universitatea din Napoli) și împreună au înființat un grup de cercetare pentru studierea modificărilor moleculare și celulare în TSA. Acest grup desfășoară în prezent mai multe studii de cercetare privind tratamentele avansate pentru TSA, în colaborare cu cercetătorii americani și europeni. Au publicat mai multe lucrări pe această temă în reviste internaționale evaluate inter pares.

Dr. Usman Singh este directorul Centrului Medical True Health din Naperville, Illinois şi proprietar al Farmaciei Pure Compounding. Utilizează de mai bine de 15 ani intervenții medicale integrative bazate pe dovezi pentru a ajuta copiii diagnosticați cu ADD, autism, alergii, probleme gastrointestinale și tulburări asociate. A efectuat cercetări care implică dezechilibre de cupru / zinc, disfuncții de metalotioneină, infecții legate de biofilm, vitamina D în timpul sarcinii și terapie cu oxigen hiperbaric. Activează în comitetul executiv al Societăţii de Autism din Illinois, precum și în consiliul consultativ științific pentru Generation Rescue și TACA. Face voluntariat pentru MAPs (Academia Medicală pentru Nevoi Speciale Pediatrice).

Dacă doriți să vă implicați în acest eveniment, scrieți-ne un email la contact@acasaladaniela.ro

Mulțumim sponsorilor:

Mulțumim pentru sprijin: