Răsfață-te în bucătărie

peste 100 de rețete fără grâne, gluten, amidon, lactate, drojdie sau zahăr pentru întreaga familie

Scrisă și fotografiată de Daniela Man, autoarea cărții “Introducere în Dieta Carbohidraţilor Specifici fără Lactate în tratarea autismului şi a simptomelor ADHD dar şi a bolii celiace, bolii Crohn, colitei ulcerative şi a sindromului colonului iritabil”

Daniela Man este terapeut autorizat de terapii complementare, nutriție, diete, stil de viață ,autor de carte, blogger şi nutriționist specializat în Dieta Carbohidraților Specifici. 

După diagnosticarea cu autism a băiețelului său, Daniela și-a dedicat tot timpul studiind metode alternative de tratament și a reușit performanța de a-și ajuta propriul copil să depășească starea sa gravă de sănătate și să își redobândească limbajul prin implemenatarea acestei diete specifice și prin diferite terapii complementare. 

Pe lângă rezultatele extraordinare obținute cu propriul său copil, Daniela a adus rezultate minunate în viața multor persoane, rezultate pe care le puteți citi pe blogul său personal www.acasaladaniela.ro și azi consiliază familii din lumea întreagă. 

Datorită faptului că inflamația cronică este o problemă destul de des întâlnită în ultimul timp și punctul comun al declanșării multor boli, o dietă fără grâne, lactate, zahăr sau amidon vine în ajutorul organismului și poate reversa acest proces inflamator. Majoritatea persoanelor ajung să își redobândească sănătatea deplină în urma implementării acestei diete. 

Tocmai din dorința de a nu face simțită introducerea dietei în familia sa, Daniela a ajuns să creeze rețete absolut delicioase, bogate în nutrienți și atât de asemănătoare cu preparatele obișnuite, încât de multe ori nici nu v-ați putea da seama de vreo diferență. 

Această carte aduce multă valoare în viața tuturor celor care suferă de inflamație cronică, boli autoimune, autism sau ADHD, oboseală cronică, depresie, boli intestinale grave, demență, Alzheimer, alergii sau intoleranțe alimentare, dar poate fi un stil de viață pentru toți cei care doresc să reducă din cantitatea de carbohidrați complecși. 

Cartea conține doar rețete fără grâne, fără amidon, fără zahăr, lactate sau drojdie. Diversele făini din grâne sunt înlocuite cu făini din nuci și semințe, lactatele cu laptele din nuci, semințe sau cu crema sau laptele de cocos, iar zahărul este înlocuit cu mierea de albine, singurul îndulcitor natural care poate fi digerat indiferent de starea de sănătate a intestinului subțire sau de gradul de inflamație a organismului. 

Să o folosiți în bucurie și în sănătate deplină!

 

Prețul cărții este de 149 lei plus 20 de lei transport prin Urgent Cargus.