Răsfață-te în bucătărie

Carte de bucate

Această carte aduce multă valoare în viața tuturor celor care suferă de inflamație cronică, intestin permeabil, boli autoimune, autism sau ADHD, oboseală cronică, depresie, boli intestinale grave, demență, Alzheimer, alergii sau intoleranțe alimentare, dar poate fi un stil de viață pentru toți cei care doresc să reducă din cantitatea de carbohidrați complecși. 

Cartea conține doar rețete fără grâne, fără amidon, fără zahăr, lactate sau drojdie. Diversele făini din grâne sunt înlocuite cu făini din nuci și semințe, lactatele cu laptele din nuci, semințe sau cu crema sau laptele de cocos, iar zahărul este înlocuit cu mierea de albine, singurul îndulcitor natural care poate fi digerat indiferent de starea de sănătate a intestinului subțire sau de gradul de inflamație a organismului.

Datorită faptului că inflamația cronică este o problemă destul de des întâlnită în ultimul timp și punctul comun al declanșării multor boli, o dietă fără grâne, lactate, zahăr sau amidon vine în ajutorul organismului și poate reversa acest proces inflamator.

Tocmai din dorința de a nu face simțită introducerea dietei în familia sa, Daniela a ajuns să creeze rețete absolut delicioase, bogate în nutrienți și atât de asemănătoare cu preparatele obișnuite, încât de multe ori nici nu v-ați putea da seama de vreo diferență. 

Să o folosiți cu bucurie și în sănătate deplină!