Un program digital

Toxinele din jurul nostru pot să aibă diverse forme și denumiri. De la alimentele toxice, la toxinele din produsele alimentare care se regăsesc pe rafturile oricărui magazin, la chimicalele din produsele de curățenie, cosmetice, unele vase de gătit și chiar unele suplimente alimentare, la emoțiile toxice care le resimțim uneori zilnic, în mod repetat, la relațiile toxice sau la gândurile care nu ne lasă un moment de liniște, suntem înconjurați de o mulțime de elemente toxice în toate aspectele vieții noastre.

Niciodată, în istoria cunoscută a omenirii, nu a existat vreun moment în care să fi folosit atâtea toxine în viața de zi cu zi. Nici măcar nu se cunosc efectele lor combinate încă, deși studii au fost efectuate suficient pentru multe din ele în parte.

Au fost descoperite elemente toxice din prelucrarea plasticului, pesticide, insecticide, metale grele și diverși compuși din industria chimică în peste 99% din femeile însărcinate și în sângele din cordonul ombilical al noilor născuți, și peste 200 de chimicale descoperite în fiecare nou născut care a participat la un studiu recent din SUA lucru care mi-a dat foarte mult de gândit.

Dacă au căutat doar în jur de 200 de chimicale și le-au găsit pe toate, câte ar fi găsit dacă ar fi căutat peste 1000? Aceste studii sunt extrem de costisitoare și au nevoie de laboratoare performanțe pentru a fi duse la capăt dar știm cu toții și vedem clar în jurul nostru unde s-a ajuns. Trăim în era autismului, a simptomelor ADHD, depresiei, bolilor autoimune și cancerului.

Acest program digital este menit să îți atragă atenția asupra unor elemente de baza din jurul tău și să îți ofere niște instrumente simple prin care poți controla ce aduci în căminul tău, ce foloseșți când gătești pentru ține și pentru familia ta și cum poți trăi natural, simplu și benefic nu doar pentru sănătatea fizică, ci și cea mentală, emoțională și sufletească.

Ce vei învăța din acest program:

Care sunt alimentele și băuturile detoxifiante și necesare organismului pentru o stare de bine

Care sunt superalimentele care mențin echilibrul fizic și emoțional și cum le încorporăm în alimentație

O metodă simplă de detoxifiere limfatică, pe care o poți folosi zilnic

Care sunt produsele toxice din propriul tău cămin și cum îți afectează sănătatea

Cum poți înlocui în mod natural chimicalele și produsele toxice din propriul cămin

Cum poți amenaja foarte simplu căminul tău pentru un aport mai mare de oxigen și energie pozitivă

Cum identifici emoțiile negative și relațiile toxice din viața ta

O tehnică ușoară de eliberare emoțională și de conștientizare a propriului Sine

O tehnică simplă de aprofundare a emoțiilor pozitive și de cultivare a unei vieți noi, așa cum ți-o dorești

O metodă prin care îți construiești treptat o nou stil de viață, după propriile tale dorințe și nevoi.

Lasă în urmă ta tot ceea ce nu îți mai servește la nivel fizic, emoțional și sufletesc și bucură-te de o viață nouă, în care te regăsești în totalitate, în care ești liberă să fii tu însăți, să te hrănești cu alimente bogate în nutrienți și să îți recreezi un cămin natural și plin de prospețime.

Testimoniale