Un program complet pentru intestinul impermeabil

Acest program se adresează tuturor celor care pot beneficia de pe urma Dietei Carbohidraţilor Specifici: persoanele care suferă de inflamație sau de permeabilitate intestinală, cele diagnosticate cu boala celiacă, boala Crohn, colită ulcerativă, sindromul colonului iritabil, boli autoimune, cei cu intoleranţe sau alergii la gluten, cazeină sau lactoză, persoanele cu autism sau cu simptome ADHD, cele care suferă de demenţă sau Alzheimer sau pur şi simplu toate persoanelor care doresc să adopte o dietă săracă în carbohidraţi complecşi.

 

     Ce veți învăța din acest program

De ce nu este suficient să renunțăm doar la gluten sau lactate în caz de inflamație intestinală

Cum puteți alcătui un meniu fără carențe sau lipsuri nutriționale

Ce înseamnă permeabilitatea intestinală și cum îți afectează sănătatea

Cum faceți tranziția la această dietă chiar și pentru cei mai mari mofturoşi

Cum vă puteți organiza astfel încât să pregătiți rapid mese delicioase în fiecare zi

Care sunt bazele științifice ale acestei diete

Care este conexiunea dietei cu autismul

 

     Ce conține acest program

Prezentări cu explicații științifice care susțin importanţa dietei in tratarea inflamației

      și a permeabilității intestinale

Filmări cu explicații simple introductive

Jurnal personal cu fişe de lucru

Cartea „Răsfață-te în bucătărie” în format digital compusă din trei volume, cu peste 100

      de rețete delicioase și ușor de preparat, fără grâne, amidon, lactate, gluten sau zahăr

Valorile nutriționale detailate pentru fiecare ingredient

Regăsește-ți starea de bine alături de Daniela!

De ce acest program

 

Pentru cei care suferă de inflamație sau de permeabilitate intestinală Dietă Carbohidraților Specifici s-a dovedit a fi o adevărată salvare și o metodă extraordinară de a regăsi calea spre sănătate.

Ştim deja că pentru a vindeca tractul intestinal este nevoie de echilibru în flora intestinală. Aceasta dietă face exact acest lucru-echilibrează flora intestinală prin privarea microbilor intestinali de sursa lor de energie , numărul lor scăzând treptat , împreună cu produsele pe care le produc.

Odată cu bacteriile nocive, proteinele care nu sunt descompuse în amino acizi pot intra în sânge şi provoca deasemenea inflamaţie. Pentru a se proteja de aceste proteine, sistemul imunitar încearcă să le neutralizeze prin crearea de anticorpi. Cele mai cunoscute astfel de proteine sunt glutenul şi cazeina.

Dieta Carbohidraților Specifici se bazează pe munca de o viață a biochimistei Elaine Gottschall, autoarea cărții “Breaking the Vicious Cycle: Intestinal Health Through Diet” și beneficiază deja de multe studii științifice, fiind adoptată de comunitatea internațională și folosită în tratarea multor condiții cronice grave.

Practic dieta încetineşte sau opreşte complet procesul de fermentaţie prin evitarea de mâncăruri care nu pot fi digerate complet şi totodată scoţând din alimentaţie alte zaharuri sau aditivi artificiali.

În condiţiile în care există o floră intestinală dezechilibrată, intestine permeabile, şi un sistem digestiv stresat care nu mai poate digera decat parţial sau deloc cei mai complecşi carbohidraţi,  DCS ajută organismul să se repare singur şi să ducă mai departe funcţiile normale.

Dieta fără gluten şi fără cazeină nu este suficientă deoarece carbohidraţii complecşi nu sunt digeraţi şi hrănesc în continuare bacteriile nocive, alimentând un cerc vicios. S-a observat că înlocuind pâinea şi lactatele cu produse ca orezul, cartofii sau alte tipuri de amidon sau chiar cumpărând produse fără gluten şi fără cazeină din magazine, cu aditivi sau extra zaharuri adăugate a apărut un declin în sănătate.

Scopul dietei este să reducă nivelul de radicali liberi din organism prin reducerea expunerii la poluare, să păstreze doar hrana digerabilă care oferă maxim de nutrienţi pentru gazda umană şi minimul pentru microbii nocivi intestinali, şi prin asigurarea că nutrienţii cheie sunt absorbiţi în organism. Astfel se merge pe principiul că doar carbohidraţii care nu necesită un proces complex de digestie se pot ingera, adică monozaharidele, zaharurile simple ca mierea, fructele şi legumele care sunt digerate complet chiar dacă tractul intestinal este distrus sau bolnav.

Implementarea unei diete aparent restrictive poate părea dificilă sau chiar imposibilă dar Daniela are darul de a vă arăta în pași simpli și rapizi că acest lucru este realizabil în cel mai ușor și mai creativ mod posibil.

Elementul cheie îl reprezintă ieșirea din acest cerc vicios.

Daniela Man

 

este autor de carte, blogger, terapeut autorizat de terapii complementare, nutriție, diete, stil de viață şi nutriționist de renume mondial specializat în Dieta Carbohidraților Specifici.

După diagnosticarea cu autism a băiețelului său, Daniela și-a dedicat tot timpul studiind metode alternative de tratament și a reușit performanța de a-și ajuta propriul copil să depășească starea sa gravă de sănătate și să își redobândească limbajul prin implemenatarea acestei diete specifice și prin diferite terapii complementare. Pe lângă rezultatele extraordinare obținute cu propriul său copil, Daniela a adus rezultate minunate în viața multor persoane, rezultate pe care le puteti citi pe blogul său personal www.acasaladaniela.ro  și azi consiliază mame din lumea întreagă.

A publicat o carte de implementare a Dietei Carbohidraților Specifici care conține explicațiile științifice, aplicații practice și reţete create special pentru copiii diagnosticaţi cu TSA dar și pentru cei care suferă de diverse boli autoimune și sprijină deja multe familii în lupta lor pentru o viaţă decentă.

Din octombrie 2016 Daniela a început colaborarea cu doctorul Kendal Stewart, specialist cu renume mondial în biochimie, neuroimunologie și neuro-otologie, fondator al NeuroSensory Centers of America, Inc. (NSCA) și din martie 2018 a început colaborarea cu medici cunoscuți în toată lumea și cercetători în biologie moleculară în tratarea diverselor condiții imune și a autismului, cum ar fi doctorul William Shaw din SUA, The Great Plains Laboratory, doctorul Nicola Antonucci și biochimistul Dario Siniscalco de la Centrul Biomedical de Cercetare și Tratare a Autismului din Bari si R.E.D. Laboratories, o companie belgiană axată pe dezvoltarea testelor de diagnosticare a tulburărilor imune cronice, a disfuncțiilor intestinale, a bolilor cauzate de căpușe (boala Lyme) și a tulburărilor multifactoriale precum autismul și sindromul oboselii cronice.

În prezent Daniela colaborează și cu doctorul Bill Cole, cel mai cunoscut specialist în detoxifiere celulară din SUA.

Totodată, Daniela a înfiinţat asociaţia Generația Salvată prin intermediul căreia îşi doreşte să adune pârghiile necesare familiilor care au nevoie de sprijin în lupta lor cu efectele tulburărilor din spectrul autist.

Acces online nelimitat, pentru tot restul vieții

Sprijin continuu și coaching în implementare

Explicațiile științifice

Prezentări video, audio și PDF

Peste 100 de rețete în format electronic

Valorile nutriționale detailate pentru fiecare ingredient

Garanție necondiționată, fără riscuri

Cum funcționează programul

Odată ce achiziționați acest program și comanda este finalizată, primiți un email cu un Login și o Parolă. Intrați pe www.acasaladaniela.ro, vă logați în cont pentru acces total și nelimitat, pentru tot restul vieții, la acest program. În viitor beneficiați de toate îmbunătățirile aduse acestui program în mod gratuit, ele vor fi implementate automat în platformă.

Acasă la Daniela vă oferă protecția unei garanții necondiționate de până la 10 zile, fără riscuri, începând cu prima zi în care ați achiziționat programul, pentru a vedea dacă acesta vă este de ajutor.

Indiferent de motiv, dacă vi se pare că acest program nu este pentru dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail: contact@acasaladaniela.ro pentru a beneficia de o restituire completă, rapidă și prietenoasă.

Ce spun cei care au implementat deja Dieta Carbohidraților Specifici