Doctorul Stewart a înființat în 2003 centrul NSCA (NeuroSensory Centers of America) și a creat Sensory View, primul sistem de diagnoză neuro-senzorială completă, cu acces la internet. Sensory View ™ reprezintă o combinație de șapte teste de diagnostic recunoscute într-un protocol inovator și brevetat. Toate dispozitivele medicale și testele sunt aprobate de FDA și rambursabile de asigurarea medicală din SUA. Sistemul produce o analiză grafică și un raport integral al sistemului neuro-senzorial al pacienților.

NSCA a revoluționat evaluarea, diagnosticul și tratamentul pacienților cu anomalii neurologice, nervoase și ale sistemului imunitar “bazate pe simptomele pacienților”. Tehnologia brevetată a companiei oferă prima dovadă “bazată pe dovezi știintifice” a capacității de a stabiliza și de a îmbunătăți funcțiile sistemului nervos și imunitar prin verificarea acestor îmbunătățiri la intervale regulate în timpul tratamentului.

Centrele de Neurosensori ale Americii se axează pe diagnosticul și tratamentul tulburărilor neuroimune care includ dar nu se rezumă doar la cele enumerate mai jos:

Autism

Mutații genetice

Ameţeală

Anormalități vizuale

Migrene Dureri de cap /

Sindromul post-comoție

Dificultăți de învățare

ADD / ADHD

Dislexia / disgrafia

Scleroză multiplă

Fibromialgia

Sindroamele durerii cronice

Boala Alzheimer

Tulburări mitocondriale

Doctorul Kendal Stewart este totodată creatorul formulelor și șeful laboratorului de cercetare pentru suplimentele Neurobiologix. www.neurobiologix.com

Mai multe despre doctorul Stewart puteți citi aici, pe site-ul clinicii sale din Austin, Texas: http://www.drkendalstewart.com/

Aici sunt doar câteva din testimonialele pacienților săi: http://www.drkendalstewart.com/testimonials/