Este general acceptat faptul că o alimentație bună este linia de bază pentru o viață sănătoasă. Elementele nutritive absorbite din alimentele consumate sunt cele care alimentează procesele organismului. Organismul nu poate funcționa fără ele, făcând interdependența cu nutriția inerentă. Relația fiecăruia cu alimentația este diferită, iar acum, din cauza geneticii moderne, știm de ce. Dacă nu puteți absorbi substanțele nutritive din alimentele pe care le consumați din cauza unei slăbiciuni genetice, sănătatea dumneavoastră poate avea de suferit. Poate fi o necesitate să vă suplimentați dieta cu o nutriție corectă necesară pe baza rezultatelor dvs. genetice. Este un test făcut o singură dată datorită faptului că genele pe care le analizăm sunt gene de bază pentru viață. Ele nu se schimbă, astfel încât testarea ulterioară nu va fi niciodată necesară.

Este un test făcut o singură dată datorită faptului că genele pe care le analizăm sunt gene de bază pentru viață. Ele nu se schimbă, astfel încât testarea ulterioară nu va fi niciodată necesară. Vizualizați acest videoclip scurt de 2 minute despre testarea noastră și o privire de ansamblu asupra laboratorului nostru.

Aflați din acest videoclip de 2 minute despre modul în care testarea nutrigenomică vă poate ajuta cu alegerile dvs. de sănătate și nutriție.

Nutrigenomica: răspunsul dvs. la o nutriție personalizată

Nutrigenomica este studiul dintre nutriție și genele unei persoane. Genomica nutriţională examinează şi analizează modul în care nutrienţii ne influenţează genele, modul în care genele noastre influenţează reacţiile la nutrienţii specifici şi de ce organismul nostru se poate lupta cu detoxifierea sau metabolizarea.

Un motiv popular pentru care mulți au abordat nutrigenomica și înțelegerea slăbiciunilor genetice este optimizarea nutriției, creând o cale către o mai bună sănătate. După cum s-au exprimat o varietate de produse și reclame, bărbații și femeile sunt diferiţi din punct de vedere genetic, chiar și atunci când consumă aceleași substanțe nutritive. Genomix Nutrition duce această logică într-o etapă ulterioară, fără să calculeze nutriția sau sănătatea în funcţie de sex sau studii pe grupuri mari, ci prin profilul genetic al pacientului în sine. Nutrigenomica poate fi aplicată pentru multe probleme de sănătate, cum ar fi recunoașterea unui risc ridicat pentru anumite boli sau ajută la ameliorarea problemelor cronice de sănătate. Rezultatele pot fi utilizate pentru a vă optimiza starea de sănătate în mai multe aspecte sau pentru a atenua preocupările pe care cineva le poate avea referitor la starea de sănătate precară sau afecțiunile care exisă în familia sa.

Webinar despre rolul testarii genetice in sanatatea femeilor cu doctorul Stewart