Î: Ce costuri implică testarea ADN Genomix Nutrition?

 

R: Testul în sine costă 1800 lei.

 

Î: Cum efectuăm plata?

 

R: Plata se efectuează prin transfer bancar, pe baza facturii emise. Plata se efectuează întotdeauna înainte de trimiterea kitului de recoltare către destinatar.

 

Î: Cine recoltează proba?
R: Oricine poate recolta proba de salivă-poate fi medicul dumneavoastră, nutriționistul, un prieten, un membru al familiei sau chiar dumneavoastră înşivă.

 

Î: Testarea nutrigenomică Genomix Nutrition este durerosasă?

 

R: Nu. Kitul de testare include un tampon (la fel ca un bețișor de ureche) pe care dumneavoastră sau medicul dumneavoastră îl plimbaţi pur și simplu prin interiorul obrazului pacientului.

 

Î: Unde trimit proba după ce am recoltat-o, dacă nu sunt din Cluj-Napoca?

 

R: Veți primi toate detaliile pe email, odată cu expedierea kitului de recoltare.

 

Î: Cât timp durează tratamentul?

 

R: În funcție de rezultate tratamentul poate dura câteva luni de zile (sterge de la 6 luni la câțiva ani de zile), dar la scurt timp după implementarea sa ar trebui să vă simțiți deja cu mult mai bine și să progresați pe măsură ce trece timpul.

 

Î: Cât timp durează pentru a primi rezultatele?

 

R: Suntem conștienți că așteptarea rezultatelor testelor poate provoca o anumită anxietate, așa că lucrăm pentru a vă da rezultatul cât mai curând posibil. Cele mai multe cazuri durează aproximativ 30 zile lucrătoare.

 

Î: Ce fac după ce primesc rezultatele? În ce constă acest protocol?

 

R: În funcție de rezultatul fiecăruia, protocolul doctorului Stewart constă în indicații specifice nutriționale și suplimentare cu elementele lipsă din organism.

 

Î: Trebuie să îi prezint medicului meu raportul nutrigenomic?

 

R: Da. Testarea Genomix Nutrition este efectuată de către un nutriționist, dar vă sfătuim să consultați și să prezentați rezultatele medicului (medicilor) pentru toate sfaturile medicale.