Nutrigenomica este studiul modului în care diferențele genetice pot afecta modul în care o persoană răspunde la anumite substanțe nutritive și modul în care alimentele afectează genele unei persoane. Medicii au început să recurgă la testarea nutrigenomică pentru a înțelege sursa unei varietăți de probleme de sănătate și boli, de la obezitate la ADHD. Testarea nutrigenomică este un tip de testare genetică, care caută variaţii în genele numite polimorfism uninucleotidic (SNP).

Testele nutrigenomice ale Genomix Nutrition obţin ADN-ul pentru testare prin simpla tamponare a interiorului obrazului pacientului. Testul identifică variații în 5 domenii metabolice cheie: metilarea, detoxificarea, procesarea neurotransmițătorilor, funcția mitocondrială și potențialul inflamator. Raportul nutrigenomic al Genomix Nutrition furnizează rezultatele testelor, scurte descrieri ale fiecărei zone metabolice, analiza rezultatelor și oferă recomandări privind dieta și suplimentele conform raportului dumneavoastră. Cu kitul de testare Genomix Nutrition, este simplu să testați ADN-ul copiilor și să le oferiți hrană personalizată fără probe de sânge sau de salivă. Planul pentru o sănătate bună este doar la distanţa unei simple probe de tampon din obraz.

Nutriția copilăriei

Deoarece copiii își dezvoltă timpuri obiceiurile alimentare pentru tot parcursul vieții, este esențial să îi ajuți să facă alegerile corecte în ceea ce privește alimentația pe măsură ce alimentele sunt introduse. Având în vedere faptul că tot mai mulți copii sunt supraponderali sau obezi, părinții trebuie să facă tot ce pot pentru a-și îndruma copiii pentru o viață lungă, sănătoasă și fericită. Din păcate, acest lucru este mai ușor de zis decât de făcut. Nevoile nutriționale ale copiilor sunt reprioritizate pe măsură ce aceștia cresc. Anumiți nutrienți devin mai importanți pe măsură ce copiii se dezvoltă și nevoile nutriționale se schimbă odată ce devin adolescenți. Chiar și sexul copilului dvs. poate juca un rol. Creați o situație complexă, cu preferințe alimentare în continuă schimbare și sarcina de a vă asigura că copiii dumneavoastră rămân sănătoși poate părea imposibilă.

Testarea genetică pentru copii

Dacă copilul dumneavoastră nu primește nutrienții necesari, medicul pediatru vă va recomanda anumite alimente și suplimente pentru a umple golurile din dieta copilului dumneavoastră. Cu ajutorul testării nutrigenomice, putem examina structura genetică a copiilor, putem vedea care procese biologice necesită suport nutrițional pentru a funcționa la un nivel optim și recomanda alimente și suplimente cu rezultatele genetice asigurate. Nutrigenomica permite pediatrilor să înțeleagă sursa genetică a problemelor legate de sănătate și dietetică și să creeze un tratament personalizat și informat.

Ghidați nutriția copiilor dumneavoastră, ajutați la formarea unui copil sănătos, astfel încât să devină un adult sănătos.

Preocupări obișnuite privind testarea nutrigenomică pentru copii

Î: Testarea nutrigenomică Genomix Nutrition este durerosasă?

R: Nu. Kitul de testare include un tampon (la fel ca un bețișor de ureche) pe care voi sau medicul dumneavoastră îl plimbaţi pur și simplu prin interiorul obrazului pacientului.

Î: Cât timp durează pentru a primi rezultatele?

R: Suntem conștienți că așteptarea rezultatelor testelor poate provoca o anumită anxietate, așa că lucrăm pentru a vă da rezultatul cât mai curând posibil. Cele mai multe cazuri durează aproximativ 30 zile lucrătoare.

Î: Trebuie să îi prezint medicului copilului meu raportul nutrigenomic?

R: Da. Testarea Genomix Nutrition este efectuată de către un nutriționist, dar vă sfătuim să consultați și să prezentați rezultatele medicului (medicilor) pentru toate sfaturile medicale.