Premix pentru aluat

Data

Pentru că timpul meu în bucătărie este limitat de multe ori, am acest premix gata pregătit, într-un borcan de sticlă cu capac.

Îl folosesc pentru tot felul de preparate, de la şniţele de pui la dovlecel pane sau altele, fie prăjite în ulei de cocos, fie coapte în cuptor.

În mod normal cantităţile de mai jos sunt ideale pentru o porţie în care trec alimentul prin ou şi apoi prin acest premix. Este cantitatea echivalentă cu necesarul care se absoarbe după 1 ou.

Dar de multe ori pun câte o porţie şi adaug ouăle direct în premix-atât cât absoarbe aluatul. Am făcut spre exemplu o porţie de premix cu 5 ouă şi am gătit 2 dovlecei şi o vânătă pane.

Depinde de voi dacă doriţi să folosiţi atâtea ouă sau nu.

Sper să vă ajute să preparaţi totul mai repede.

Ingrediente

  • 1 cană de făină de migdale
  • 1 lingură de făină de cocos
  • 1/2 de linguriţă de sare de Himalaya

Pregătiţi mai multe porţii şi păstraţi-le la temperatura camerei, într-un container închis ermetic.

 

Lasă un răspuns

Mai multe
articole