sky-3335585_1920
Rămânând calmi în Ochiul Furtunii

Data

Nu cred că v-am povestit tuturor, dar în luna noiembrie 2019 am participat la un eveniment de dezvoltare personală, timp de o săptămână, alături de doctorul Joe Dispenza și încă 1000 de participanți, în minunata Malta. A fost un eveniment pentru care nu am suficiente cuvinte acum, dar care mi-a schimbat complet viața și întreaga perspectivă asupra vieții.

A reprezentat un moment esențial pentru mine, moment care simt că m-a pregătit mult mai bine pentru tot ceea ce trăim acum. Am descoperit totodată o forță interioară, nelimitată și iubitoare, o forță care nu judecă niciodată și care are o capacitate de manifestare extrem de mare și pe care o avem cu toții, în interiorul nostru.

Dacă până atunci credeam într-o conștiința superioară, atotcreatoare, pot spune că în timpul evenimentului am simțit prezența sa într-un mod magic și mult mai profund.

Aș putea să vă povestesc zile întregi despre tot ceea ce am trăit acolo, despre oamenii minunați pe care i-am întâlnit, cu poveștile lor incredibile, oameni recuperați din condiții și din boli de care li se spusese că nu aveau ieșire. Oameni care suferiseră în trecut de tot felul de cancere, de boli autoimune, paralizii, alergii, depresii și care toți se vindecaseră prin propriile forțe și prin simpla credință în Creator.

Am învățat atunci că totul este posibil și că nu suntem singuri niciodată, că nu suntem o greșeală a naturii și că suntem interconectați cu toții și cu tot din ceea ce EXISTĂ.

În urma evenimentelor recente, care au dus la pandemia de Coronavirus, am cerut voie să vă traduc acest articol, scris de domnul doctor Joe Dispenza și preluat de pe site-ul său, cu permisiunea sa.

Mi s-a părut că sunt cele mai potrivite cuvinte pe care aș putea să vi le transmit acum.

Cu certitudine nu există accidente și nici coincidențe în Univers și tot ceea ce se întâmplă are un sens mult mai presus de înțelegerea noastră în acest moment.

Să ne amintim să fim mai buni, mai generoși si mai calzi cu toți cei din jur, mai lipsiți de prejudecăți și de judecată, să ne deschidem inimile și să învățăm lecția care ni se oferă.

Mai jos puteți citi mesajul doctorului Joe, în cuvintele sale:

“Dacă nu vă dați seama că trăim perioade extrem de dificile, atunci înseamnă ca nu sunteti atenți.

În sensul micro, se pare că toată lumea pe care o știu trece prin ceva la nivel personal. În sens macro, aceste călătorii personale sunt exacerbate de amenințări de atacuri nucleare, crize politice, crize financiare, tensiune rasială, împușcături în masă, cutremure devastatoare, vulcani în erupție, focuri fără milă, uragane-furtuna secolului și multe altele.

Este într-adevăr un semn al vremurilor … dar eu nu joc jocul și vă invit să faceți la fel.

Dacă credeți că gândurile și sentimentele voastre au un efect asupra realității, în momentul în care reacționați la aceste evenimente externe cu emoții de supraviețuire, începeți să puneți mai multă atenție asupra lor și dacă vă puneți atenția asupra acestor evenimente (evenimente asupra cărora nu aveți control), le dați puterea voastră. De fiecare dată când reacționați cu frică și anxietate, deoarece frica și anxietatea sunt emoții, iar emoțiile sunt energie, ele servesc doar pentru a hrăni următorul moment de frământare.

Ceea ce trebuie să învățăm cum să facem în acest moment al istoriei este să fim în pace – să devenim ochiul uraganului. Ochiul unui uragan este un loc calm în jurul căruia se învârte furtuna. Devenim ochiul când ne retragem din haos și rămânem în momentul prezent. Acesta este, până la urmă, motivul pentru care ne pregătim- pentru că în eternul moment prezent, se generează toată creația.

Reglând emoțiile interne independent de condițiile externe, începem să ne stăpânim mediul.

Umanitatea este într-un impas deoarece există o conștiință colectivă în continuă creștere care dorește să evolueze, și totuși, vechile moduri de a fi și modele învechite ale conștiinței se luptă să păstreze familiarul. În funcție de obiectivul prin care vedeți această idee, aceste lupte ar putea varia oriunde de la structurile de putere ale lumii până la egoul nostru individual.

Cu cât reacționezi mai mult la lumea ta exterioară și îți păstrezi atenția asupra problemelor încărcate emoțional, cu atât alimentezi problemele, deoarece energia ta le menține în viață. Înmulțiți asta cu un milion sau un miliard și pare evident de ce lucrurile ar putea părea că se înrăutățesc.

Cu cât reacția emoțională este mai puternică la evenimentele externe, cu atât vă veți poziționa energia în direcția opusă creării – energia creatoare pe care ați putea să o transformați în interior și să o folosiți pentru a vă crea o viață mai bună, pentru a vă vindeca corpul sau pentru a vă consolida energia într-o nouă experiență spre exemplu.

În timp ce trebuie să fim conștienți și vigilenți la nedreptățile din societatea noastră, v-aș încuraja din când în când să vă deconectați de la știri, iar dacă tot ceea ce vedeți este tragedie și negativitate și în fluxurile voastre de știri din social-media, poate să vă deconectați și de la acestea.

Dacă nu doriți să vă deconectați complet, atunci fiți o forță prin aducerea de lumină și dragoste la acele fluxuri sociale. Mai bine, în viața de zi cu zi, efectuați un act aleatoriu de bunătate pentru un străin, sunați pe cineva cu care nu ați mai vorbit de mult timp, iertați pe cineva sau iertați-vă pe voi înșivă pentru ceva ce vă deranja de mult timp.

Cel puțin, fiți iubitori și buni cu voi și cu cei din jurul vostru, pentru că fiecare trece prin propriile provocări.

Amintiți-vă – frica și anxietatea rezultă din anticiparea unor evenimente care nu s-au întâmplat încă și, după cum știm, suntem creatorii realității noastre. Dacă vă descoperiți în mintea voastră într-un viitor necunoscut sau regretând trecutul, pur și simplu trageți-vă înapoi în momentul prezent. De ce? Pentru că atunci când îți schimbi energia în momentul prezent, îți schimbi viitorul. Acesta este cel mai bun exemplu de schimbare – schimbarea alegerii – într-o lume care pare că s-ar putea să se destrame.

Este uman să reacționeze la aceste evenimente globale, așa că, dacă o faceți, nu petreceți mult timp acolo. Treceți peste asta. Nu vorbiți despre ele, nu le dați energie, nu le dați viață și nu le transformați in altceva. Nu le propagați, pentru că atunci când începeți să spuneți povești despre evenimente, le hrăniți.

Acum nu este un moment pentru a contracta.

Acum este momentul să ne extindem în dragoste…până la urmă, iubirea cucerește frica.”

2 răspunsuri

Lasă un răspuns

Mai multe
articole