Spray relaxant de cameră sau cum îl speriem pe Bau-Bau

Data

Ştim cu toţii apare o perioadă în care copilaşii noştri minunaţi şi neînfricaţi, pe care nu-i putem lăsa o secundă din ochi pentru nu avem certitudinea pe unde calcă, aleargă sau se mai caţără fără nici un simţ al pericolului nu prezintă un motiv de a ne suna impacientaţi medicul pediatru, au o etapă în care începe le fie frică de ceva…de întuneric, de gândaci, de BauBau.

Iar în această perioadă de tranziţie, după povestea de seară urmează nelipsitele întrebări şi nevoi de reasigurare nu apare nici un monstru pe sub pat, în dulap, şi BauBau practic nu există. Şi apoi, pe când stingem lumina şi ne pregătim închidem uşa…”şi dacă totuşi BauBau există, mami?”

Ei, atunci, dacă ar fi apară BauBau, avem o unealtă secretă care ne face invincibili şi cu siguranţă super eroi. Avem chiar scutul invizibil, protector, un spray magic! Şi odată ce folosim acest spray minunat în încăpere, nici măcar un gând neplăcut nu ne mai poate atinge.

Şi uitaţi aşa, în fiecare seară, înainte stingem lumina, folosim puţin din spray-ul magic şi micuţii adorm liniştiţi şi fericiţi.

Poate situaţia voastră este diferită, poate puteţi inventa o altă poveste. Cu siguranţă acest spray funcţionează în orice împrejurare, doar e magic! Şi conţine apă de lavandă şi uleiuri esenţiale care până şi pe adulţi i-i adoarme degrabă. nu va simţiţi vinovaţi dacă îl veţi folosi mai des decât îl folosesc copiii. Câteva pufuri pe pernă seara şi  promit veţi avea un somn adânc şi odihnitor!

Şi dacă nu aveţi adresa Magazinului Fermecat, atunci îl puteţi realiza acasă, împreună cu cei mici.

Pentru aceasta aveţi nevoie de o sticlă din plastic transparenţă, cu spray, în care puneţi 100 ml apă de lavandă, împreună cu 150 ml apă plata, 3 picături ulei esenţial de lavandă şi un vârf de linguriţă de praf de mică sau de sclipici cosmetic (adică praful magic).

Amestecaţi puţin şi folosiţi cu încredere-chiar funcţionează! 🙂

Scuturaţi uşor înainte de fiecare folosinţă.

 

Lasă un răspuns

Mai multe
articole