S’mores sau sandwich-uri cu bezele coapte

Data

Era firesc ca în această vară să facem cât mai multe focuri de tabără şi era firesc ca printre altele, să coacem şi bezele moi.

Dacă vă povesteam despre slăbiciunea noastră pentru bezele moi, să ştiţi că la fel de mult ne plac şi sandwich-urile cu bezele coapte, cunoscute sub numele de s’mores. Este o adevărată tradiţie la noi în familie şi am reuşit cu succes să adaptez reţeta pentru a fi permisă în Dieta Carbohidraţilor Specifici.

În mod normal sandwich-urile se fac cu biscuiţi crocanţi şi după preferinţă cu ciocolată topită sau ciocolată bucăţi.

În cazul nostru am combinat bezelele moi cu biscuiţii de migdale şi boabe de cacao crude şi a ieşit un adevărat festin!
Voi puteţi să adaptaţi reţeta după preferinţele voastre.

Eu am făcut o porţie de biscuiţi de migdale şi două porţii de bezele moi. Am prăjit bezele şi le-am mâncat şi simple şi am făcut şi s’mores.

Este o activitate pur şi simplu minunată pentru copii!

În primul rând, faceţi focul şi căutaţi beţele potrivite pentru frigărui.

Pregătiţi biscuiţii pe o farfurie-preferabil din ceramică sau sticlă pentru că devine foarte lipicioasă şi veţi vrea să o spălaţi uşor.

Apoi prăjiţi bezelele şi picuraţi câte puţin din ele peste biscuiţi, în repetate rânduri. Cam acelaşi procedeu ca la tradiţionala slănină picurată pe pâine. 🙂

Când bezelele au ajuns la grosimea preferată sau când vedeţi că tind să se dezlipească de pe frigăruie, scoateţi-le pe biscuitele pregătit şi aşezaţi imediat un alt biscuite deasupra, exact ca la un sandwich obişnuit.

Savuraţi cu plăcere, alături de cei dragi.

Şi sugerez să pregătiţi o porţie dublă, pentru că la noi s-au terminat repede.

 

Lasă un răspuns

Mai multe
articole