Categorii articole:

Castron „Sirenă” cu Fructe Exotice
Una dintre sursele mele de inspirație a fost mereu marea, cu albastrul său infinit și cu toate darurile sale. Cei care mă cunosc știu cu câtă bucurie aștept sezonul de cules scoici. Mă bucur ca un copil în fața cadourilor de Crăciun și sunt atât de recunoscătoare pentru fiecare comoară adusă din adâncuri pe nisipurile insulei. Lunga plimbare pe plajă mi-a

Rămânând calmi în Ochiul Furtunii
Nu cred că v-am povestit tuturor, dar în luna noiembrie 2019 am participat la un eveniment de dezvoltare personală, timp de o săptămână, alături de doctorul Joe Dispenza și încă 1000 de participanți, în minunata Malta. A fost un eveniment pentru care nu am suficiente cuvinte acum, dar care mi-a schimbat complet viața și întreaga perspectivă asupra vieții. A reprezentat un

Când crezi că poți…dar obosești
Știi cum se spune că nu poți turna dintr-o cană goală…ei da, am ajuns să simt asta pe pielea mea… Poate că ai observat și tu că

Tort de fructe de pădure și cremă de vanilie
Am decis că dacă noua mea carte, „Răsfață-te în Bucătărie”, va ajunge în 10 țări diferite, voi face cadou tuturor încă una dintre rețetele mele preferate din

2 rețete de smoothie cu aloe vera
Beneficiile plantei aloe vera sunt cunoscute încă din timpuri străvechi, prima documentație scrisă datând din anul 2100 IC, pe o tăbliță din Mesopotamia. A fost folosită intens

Caserolă cu legume și ouă
Îmi place mult această combinație pentru că ne oferă un mic dejun bogat și savuros. Când nu dispun de mult timp liber dimineața, pregătesc totul de seara și las peste noapte tava în frigider, acoperită cu o folie de bucătărie. Dimineață încălzesc cuptorul și o pun la copt. Pe când sunt treji și copiii, micul dejun este gata, fără nici un pic de stres. Această rețetă are nevoie de puțin timp de pregătire, dar vă asigur că merită efortul. Ingrediente: 3 ciuperci champignon, tăiate felii mai mici 1/2 de cană

Caramele sărate din unt de arahide
După cum vă mai povesteam, la noi în casă untul de arahide este de neînlocuit. Lui Alex îi place atât de mult încât pur și simplu sunt nevoită să îl ascund pentru a nu fi devorat tot într-o secundă. De data aceasta am făcut niște caramele sărate delicioase și extrem de sățioase, bogate în multe vitamine, minerale și grăsimi benefice pentru că am combinat untul de arahide cu unt de cocos presat la rece și cu miere de albine din zone sălbatice, de munte. A ieșit o bunătate de la

Cremă de „brânză”cu mărar
Trebuie să vă mărturisesc că am încercat această rețetă de cremă de brânză servită în diverse moduri și niciodată, nici unul dintre invitații mei nu a realizat că este o brânză vegană. Are un gust deosebit, se prepară ușor și repede și este absolut incredibilă! Ingrediente: 1 cană de nuci caju, înmuiate în apă timp de 12 ore 1/2 de linguriță de sare de Himalaya 1 linguriță de praf de ceapă 1/2 de linguriță de praf de usturoi 2 căței mici de usturoi, cruzi 1 lingură de drojdie inactivă 2

Două rețete de blini rusești în combinații savuroase
Blini sunt niște clătite rusești, original gătite din făină de hrișcă și servite de obicei cu somon afumat sau caviar. În timpul nostru petrecut în Insulele Cayman erau nelipsite de la micul dejun sau de la brunch în restaurantele de lux cu specific internațional. Sunt extrem de simplu de gătit și extrem de versatile. Eu am adaptat ușor rețeta originală la care nu am folosit deloc drojdie și am încercat și o metodă pentru Dieta Carbohidraților Specifici din făină de cocos. Au ieșit delicioase, pufoase și trebuie să mărturisesc, foarte

Supă reconfortantă de porc
Ce poate fi mai plăcut în anotimpul rece decât un bol de supă reconfortantă, delicioasă și hrănitoare? Această rețetă este savuroasă, bogată în proteine și în condimente anti-inflamatorii cum ar fi turmericul, curry, chiminul, coriandrul, uleiul de cocos și piperul. Aveți nevoie de puțin timp de preparare și de ingredientele de mai jos: 1 ciolan de porc afumat natural-cam 1 kg 1 păstârnac 1 morcov 1 rădăcină de țelină 2 ardei grași galbeni 1 legătură de ceapă verde-cam 5 bucăți 1 conopidă de mărime medie 1 mână de spanac verde

Prăjitură cu nucă și stafide
Această rețetă este incredibilă! Simplă, bogată în arome și în nutrienți, cu o textură densă foarte asemănătoare cu prăjiturile de casă făcute de mama în copilăria mea. Se poate consuma în orice perioadă a anului, ca o gustare simplă pe drum sau între mese. Ingrediente: 1 cană de făină de migdale 1/2 de cană de făină de cocos 1/4 de linguriță de sare de Himalaya 1/2 de linguriță de bicarbonat de sodiu fără aluminiu 3 ouă 1/2 de cană de ulei de cocos topit 1/2 de cană de lapte de caju 1/4 de cană de ghee topit 3 linguri de miere de albine 1/2 de lingură de esență de vanilie 1 cană de nuci mărunțite 1/2 de cană de curmale tăiate marunt 1/4 de cană de stafide fără sulfiți Se pun toate ingredientele uscate, cu excepția nucilor, curmalelor și stafidelor în robotul de bucătărie. Se pulsează de câteva ori. Se adaugă și restul ingredientelor umede și se mixează până când se